Obvestilo – 1. šolski dan

Drage učenke in učenci, spoštovani starši, skrbniki,

Čas šolskih počitnic se izteka. Upamo, da ste jih lepo preživljali, saj ste v tem času odložili šolske skrbi in počeli stvari, ki jih imate radi.

Ker se bliža prvi šolski dan v novem šolskem letu, vas želimo obvestiti o nekaj pomembnih informacijah, ki vam bodo pomagale pri pripravi na ta poseben dan.

S poukom v novem šolskem letu 2024/2025 pričnemo v ponedeljek, 2. septembra 2024. Prvi dve šolski uri boste učenci preživeli z razrednikom, nato se bo nadaljeval pouk po skrajšanem urniku. Učenci od 2. do 5. razreda boste s poukom zaključili ob 12.00, učenci od 6. do 9. razreda pa ob 12.45.

Vsi obroki, na katere so učenci naročeni, bodo organizirani (razen zajtrka). Če učenec na ta dan še ne bo imel kosila, ne pozabite na pravočasno odjavo.

Na prvi šolski dan se učenci že lahko vključijo v oddelke podaljšanega bivanja; ne bo pa še organiziranega jutranjega varstva. Učenci, ki bodo v šolo prišli prej, bodo na pouk počakali v šolski avli.

Učenci od 2. do 9. razreda naj s seboj prinesejo šolsko torbo, zvezek, peresnico s pisali in šolske copate. Vsi bodo prejeli učbenike iz učbeniškega sklada, učenci od 1. do 3. razreda pa še delovne zvezke.

Od petka, 30. avgusta naprej, si boste na spletni strani šole pod rubriko urniki lahko pogledali urnike za šolsko leto 2024/25.

Vozni redi za 1. šolski dan so v prilogi in objavljeni na spletni strani. Vozni red za ostale dni tega šolskega leta bo objavljen na spletni strani, na 1. šolski dan bodo o njem seznanjeni tudi vsi učenci.

Sprejem prvošolcev in njihovih staršev/skrbnikov bo v ponedeljek, 2. 9. 2024, ob 9.30, telovadnici Bojana Krempla.

Vsi vas že nestrpno pričakujemo.

Ravnatelj in zaposleni OŠ FLV Slivnica

Dostopnost
Better Tag Cloud