Prireditev za starše

Vse leto se učimo. Matematiko, zgodovino, slovenščino, biologijo …, a tudi pojemo, plešemo, igramo, telovadimo, recitiramo, slikamo in rišemo. Iz vsega ob koncu leta spletemo pravo pravcato cirkuško predstavo.

Cirkus Panarobe! vodita klovnesa in lev, klovnski pevski zbor pa cirkuška direktorica. Nastopajo še plesalske in plesalci Rajske ptice in Pleme Carupano, Kačja kraljica z Orientalskima plesalkama, Čarodeji in Čarodejke, Storočni pianino z gimnastičarkami, Hip hop orientalski fusion Stefania, Klovn harmonikaš, Čarovnica na metli, zasedba Dajte, dajte, Tri modre opice, skupina Karneval Rio ter nenazadnje ravnatelj Cirkusa.

Čudovito potovanje v domišljijski predstavi, v kateri je vse mogoče in ni možno ničesar predvideti, uravnoveša metafizična utež, ki jo imenujemo Ljubezen. Ta je v Cirkusu Panarobe! glavna, zato je v resnici vse prav. »Življenje je vrtiljak, ki ga vrti sivi čas, a spet in spet sije nam skozi mrak v veselih lučkah …«

Za ves trud pri pripravi predstave, ki smo si jo ogledali skupaj s starši ter krajani in krajankami, se zahvaljujemo Maši Jahn, Jožici Korpar, Romani Rojko, Suzani Kodrič, Mateji Biluš, Zlatki Bravar, Barbari Bezjak, Anji Sorko, Sariti Zupanc, učiteljicama flavte in klavirja, Francu Gosaku, Matevžu Živcu, Žigi Seušku, Dominiku Robiču in čisto vsem ostalim delavkam in delavcem šole, ki je včasih tudi cirkus.

Hip, hip, Ljubezen!

Fotografije: Cirkus Panarobe

Staša Grilc in Vojka Miklavc

Dostopnost
Better Tag Cloud